Eiwitrijke hondenvoeding

Eiwitrijke hondenvoeding wordt steeds populairder. Dit komt doordat eiwitten een van de belangrijkste voedingsstoffen is voor honden. Eiwitten helpen bij de opbouw en onderhoud van spieren, organen, het zenuwstelsel en meer. Wil jij je hond een eiwitrijk menu geven? Kies dan voor onze “Highest Protein” brokken:

Bekijk ACANA Highest Protein

Natuurlijke hondenvoeding

Wij houden net zoveel van jouw hond als jij. Die liefde proef je terug in onze smakelijke, natuurlijke hondenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!

100%

Onweerstaanbaar lekkere maaltijd

50-75%

Vers en gedroogd vlees

100%

Gezond en voedzaam

Puppyvoeding met veel eiwitten

Elke hond heeft voordeel aan een eiwitrijk dieet, maar er zijn levensfases/rassen waarbij dit een nog belangrijkere rol speelt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij puppy’s. Voor de groei en ontwikkeling van het lichaam en de organen van puppy’s is voeding met een hoog percentage eiwit extra belangrijk. De eiwitten helpen jouw puppy op een gezonde manier te groeien.

 

Bekijk onze puppyvoeding

 

Meer eiwit is niet altijd beter

Eiwit is één van de belangrijkste bouwstenen voor honden. Maar meer eiwit is niet altijd beter. De kwaliteit van het eiwit is minstens even belangrijk. Om voor de beste kwaliteit voeding te zorgen, bevat onze voeding veel (vers) vlees en/of vis. Dierlijk eiwit is namelijk van hogere kwaliteit dan plantaardig eiwit. Honden nemen deze eiwitten beter op en verteren deze beter. Wil jij je hond een eiwitrijk menu geven? Kies dan voor onze “Highest Protein” brokken:

 

Bekijk ACANA Highest Protein

Overstappen naar ACANA

De hondenvoeding van ACANA is rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Dit helpt jouw huisgenoot gezond en gelukkig te blijven.

Met ACANA kies je voor:

  • Een eiwitrijk menu
  • Een ongeëvenaarde smaak
  • Veel vers & gedroogd vlees
  • Koolhydraatarme voeding
  • Voeding gebaseerd op de behoeften van je hond

Wil jij ook overstappen naar de voeding van ACANA? Doorloop dan het stappenplan om soepel over te stappen.

Ik wil overstappen