Gezonde hondensnacks

Gezonde hondensnacks; honden én baasjes zijn er dol op! In de eerste plaats vinden honden het fijn om ergens voor beloond te worden met een snoepje, zoals een hondensnack. En baasjes vinden het op hun beurt leuk om een hond te belonen. De meeste hondensnoepjes zijn niet gemaakt vanuit de gezonde invalshoek en zitten dan ook boordevol suikers. WIj hebben een gezonde hondensnack ontwikkelt waardoor je je niet meer schuldig hoeft te voelen over het voeren van snacks aan je hond: Acana Singles Treats.

Na het trainen, na een heerlijke lange wandeling, na een spelletje of gewoon om te knuffelen met je trouwe viervoeter. Er is eigenlijk altijd wel een goede reden te bedenken om je hond te verwennen met een hondensnack.

Een hondensnoepje is een goed middel om je hond gewaardeerd te laten voelen. Daarnaast bevorder je de relatie die je hebt met je hond. Hij/zij leert met het uitvoeren van een of meerdere commando’s dat hij beloond wordt. Tegelijkertijd vind je het belangrijk om je hond gezond te houden. De ultieme beloning voor je hond is een voedzame snack die ook nog eens gezond is. Deze gezonde hondensnack is al bereid!

Terug naar de oorsprong

De Acana Singles Treats productlijn is een gezonde hondensnack die voor 80% bestaat uit vers vlees, gevogelte of vis. Deze heerlijke snack is zorgvuldig gevriesdroogd zodat de natuurlijke smaak en eiwitten worden behouden. Waar andere hondensnacks bomvol kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen zitten, is de Acana Singles Treats lijn rijk aan natuurlijke voedingsstoffen. Verder bestaat de snack uit slechts één soort dierlijk eiwit, waarmee we eigenlijk teruggaan naar de oorsprong van de hondenvoeding. Wij geloven dat honden (en katten) behoefte hebben aan hetzelfde dieet als hun voorouders. Het gaat om voedsel dat rijk is aan dierlijke ingrediënten en voedzame eiwitten waar jouw hond heerlijk van kan genieten. 

Onze gezonde hondensnack, maar ook de overige voedingsproducten, zijn gebaseerd op het principe dat wij Biologically Appropricate™ noemen. Vanuit dit principe ontwikkelen we voeding dat we door de hoeveelheid, versheid en vleesvariatie aan laten sluiten op wat jouw hond in de nodig heeft vanuit hun natuurlijke behoefte. Vanuit dit principe beloven we bijvoorbeeld dat we geen geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica en andere synthetische conserveringsmiddelen gebruiken. 

Gezonde hondensnacks: Singles Treats

Binnen de hondensnacklijn van Acana hebben we 3 producten: Free-run duck, Grass-fed lamb en Yorkshire Pork. 

Free-run duck bestaat voor 80% uit eendenvlees. In de vrije uitloop opgegroeid op Ontario boerderijen combineert ons Verse eend perfect met onze Barlett peren en lavendel bloemen. 

Grass-fed lamb is bereid met vers vlees van lam dat opgegroeid is op Nieuw-Zeelandse boerderijen. Naast lam bestaat grass-fed lamb uit Red Delicious apples en lavendel bloemen. 

Yorkshire Pork bestaat voor 80% uit vlees van het varken dat op de boerderijen in Alberta (Canada) is opgegroeid. Samen met lokaal geteelde butternut squash en lavendelbloemen uit British Columbia is de Yorkshire Pork treat een ware lekkernij voor jouw hond. 

 


Welke gezonde hondensnack je ook kiest. De hondensnacks van Acana zijn rijk aan hoogwaardige voedingsstoffen met een superieure smaak. Zowel Acana free-run duck treats, als grass-fed lamb treats als yorkshire pork treats zijn gelijk aan de evolutionaire voedingsbehoeften van uw hond en zijn bereid van een enkelvoudig dierlijk ingrediënt. 

Waar kun je de gezonde hondensnacks van Acana kopen?

De gezonde hondensnacks van Acana zijn op tal van locaties in Nederland en België verkrijgbaar. Kijk eens op onze verkooppunten-pagina voor locaties bij jou in buurt of links naar webshops. 

Je zult dol zijn op Acana. En nog belangrijker: je hond ook!