Graanvrij kattenvoer

We willen allemaal het beste voer voor onze kat omdat we van onze kat houden. We willen ze graag voeding geven dat ze in de eerste plaats lekker vinden. Daarnaast willen we ook op de gezondheid van onze kat letten. Het graanvrij kattenvoer van Acana is lekkere en gezonde voeding voor je kat.

Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Onze voeding is voor een groot gedeelte gebaseerd op verse dierlijke ingrediënten, waardoor toevoegingen niet of nauwelijks nodig zijn. Met de voeding van Acana geef je je kat de voeding zoals de natuur het bedoeld heeft

Graanvrij kattenvoer; het wat en waarom?

Van nature zijn katten carnivoren; ofwel vleeseters. Het clichébeeld dat katten alleen maar muizen eten vindt daar de oorsprong. Vlees bevat hoogwaardige eiwitten en diverse belangrijke voedingsstoffen die katten nodig hebben om te kunnen leven. Voor je kat is het dus het beste om voer te eten dat het dichtst bij de voeding komt zoals hun voorouders die nuttigden. Het spijsverteringskanaal van de kat is, zoals misschien wel bekend, erg kort. Voor een kat is het niet fijn als hij voer krijgt dat ingrediënten bevat dat hij moeilijk kan verteren zoals haver, tarwe, maïs of rijst. Het spijsverteringskanaal van de kat heeft hier moeite mee en een teveel van deze graansoorten kan leiden tot overgewicht van je kat of zelfs andere gezondheidsklachten.

Graanvrij kattenvoer is goed voor je kat om preventief te geven. Maar ook als je kat al een gevoelige spijsvertering heeft of als je kat gewoonweg (erg) gevoelig is het goed om over te stappen op graanvrij kattenvoer. Het voorkomt bijvoorbeeld dat je onnodig stress krijgt.

Graanvrij kattenvoer is voeding dat voor een groot gedeelte bestaat uit vlees, vis of gevogelte. Kattenvoer zonder (veel) graan ingrediënten is licht verteerbaar, is lekker en bovendien erg gezond. Zo bestaat bijvoorbeeld Acana Regionals Pacifica voor 75% uit vis en is 75% van de ingrediënten van Acana Regionals Wild Prairie vlees.

Acana Regionals; graanvrij kattenvoer zoals de natuur het bedoeld heeft

“Kattenvoeding zoals de natuur het bedoeld heeft” Dat is ons streven en daarmee willen we jouw kat de beste voeding bieden. Wij geloven dat katten behoefte hebben aan voeding en hetzelfde dieet als hun voorouders. Acana Regionals is rijk aan dierlijke ingrediënten en voedzame eiwitten zodat jouw kat kan genieten van iedere maaltijd.

Acana Regionals kattenvoeding wordt bereid volgens onze Biologically Appropriate™ standaarden. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw geliefde kat gezond en sterk blijft. De Regionals producten zijn samengesteld uit een variatie van verse vleessoorten die katten van nature eten en nodig hebben. Op dit moment bestaat onze Acana Regionals kattenvoeding lijn uit vier verschillende soorten: Wild Prairie, Grasslands, Pacifica en Ranchlands. De soorten bestaan voor 75% uit vlees of vis en voor 25% uit groenten en fruit.

Regionals Wild Prairie wordt gemaakt van 5 verschillende soorten vlees: kip, kalkoen, snoekbaars, forel en nest-gelegde eieren. Deze ingrediënten komen allemaal lokaal in Canada.

Voor de vis liefhebbende katten is Regionals Pacifica bijzonder geschikt. Ook dit product bestaat uit 5 soorten: haring, wilde pelser, heilbot, zilveren heek en roodbaars. Pacifica is geschikt voor alle kattenrassen en alle leeftijden.

Regionals Ranchlands is rijk aan angus, rund, lamsvlees, yorkshire varkensvlees en bizon vlees. Ranchlands is rijk aan hoogwaardige vlees eiwitten om je kant in topconditie te krijgen en te houden!

Tenslotte is er Regionals Grasslands dat bestaat uit lam, eend, kalkoen en vis. En ook deze productsoort is geschikt voor alle kattenrassen en leeftijden. Laat je kat maar smullen!

Graanvrij kattenvoer in Wholeprey verhoudingen

Alle Acana Regionals soorten zijn bereid in de zogenaamde wholeprey verhoudingen. Extra vitaminen of mineralen zijn in de natuur niet nodig, omdat wolven en wilde katten op een natuurlijke wijze aan hun voedingsbehoefte voldoen door prooidieren helemaal op te eten. De kattenvoeding die wij produceren bestaat uit een evenwichtige samenstelling van vers vlees, orgaanvlees en eetbaar bot waardoor de voedingsstoffen op een natuurlijke wijze worden geleverd. Onze ingrediënten en het eindproduct zijn daarom vrij van geur-, kleur-, smaakstoffen, hormonen, antibiotica, synthetische conserveringsmiddelen en andere synthetische toevoegingen niet nodig is.

Waar is Acana graanvrij kattenvoer te koop?

Het graanvrij kattenvoer van Acana is op tal van locaties in Nederland en Belgie verkrijgbaar. Bekijk de locaties, zowel bij jou in de buurt als online, op onze verkooppunten-pagina.