Graanvrije hondenvoeding

Ben je op zoek naar graanvrije hondenvoeding? Je hond heeft graanvrij hondenvoer nodig als hij last heeft van allergieën of te maken heeft met een graan intolerantie. Dat is natuurlijk erg vervelend in de eerste voor je huisdier zelf. Je wilt het beste voor je hond en als dat speciale voeding is omdat je hond daar behoefte aan heeft, dan is graanvrije hondenvoeding de oplossing!     

Op zoek naar graanvrij voer? Doorloop dan onze keuzehulp:

Acana Keuzehulp

Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Onze voeding is gebaseerd op een groot aandeel verse dierlijke ingrediënten, waardoor toevoegingen niet of nauwelijks nodig zijn. Met de voeding van Acana geef je je hond de voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Graanvrije hondenvoeding; wie, wat en waarom?

Graan wordt vandaag de dag nog steeds heel veel verwerkt in hondenvoeding. Sterker nog, veel soort hondenvoer wordt geproduceerd op basis van graan. Granen zijn belangrijk om de voeding voor honden zo gebalanceerd mogelijk te maken. Granen geven energie en zorgen ervoor dat de mineralen, vetten en eiwitten in balans blijven. Maar de belangrijkste reden dat granen zoveel worden verwerkt in hondenvoeding is de vezelrijkheid. Doordat graan zoveel vezels bevat voorkomt het verstoppingen in het darmkanaal van de hond.

Graanvrije hondenvoeding wordt vaak geadviseerd aan hondeneigenaren als zij gezondheidsproblemen merken bij hun hond. Die gezondheidsproblemen kunnen variëren van huidproblemen zoals haaruitval, jeuk of kale plekken) tot aan darmproblemen en braakneigingen.

De graanvrije hondenvoeding van Acana

‘Hondenvoeding zoals de natuur het bedoeld heeft’. Bij Acana streven we ernaar natuurlijke voeding te produceren op een manier zoals de natuurlijk het zelf bedoeld heeft. Wij geloven namelijk dat honden behoefte hebben aan voeding en hetzelfde dieet als hun voorouders. De hondenvoeding die wij produceren is rijk aan dierlijke ingrediënten en voedzame eiwitten zodat jouw hond kan genieten van iedere maaltijd.

Acana hondenvoeding wordt gemaakt in de NorthStar keukens in Canada. Om de beste graanvrije voeding te maken voor jouw hond, werken we samen met lokale leveranciers die we kennen. Van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, vlees van op boerderijen gefokte dieren en in het wild gevangen vis tot zongerijpte groenten en fruit: onze verse ingrediënten worden op een verantwoorde wijze geteeld, gehouden, gefokt of in het wild gevangen.

Lees meer over de oorsprong van onze producten

Productfamilies

De hondenvoeding die wij produceren is rijk aan dierlijke, voedzame eiwitten en 100% graanvrij. We hebben verschillende lijnen hondenvoeding die elk haar eigen oorsprong en ingrediënten kennen en die op hun beurt weer verschillende sublijnen hebben. Ons hondenvoeding assortiment bestaat uit: Acana Classics, Acana Heritage, Acana Regionals, Acana Singles en Acana Singles Treats.

Acana Classics

Acana Classics is de eerste stap naar naar natuurlijke voeding. De producten in Classics lijn bestaan voor maar liefst 50% uit vlees, zoals bijvoorbeeld vrije uitloop-kip, kalkoen en eieren van lokale boerderijen. De Wild Coast lijn is samengesteld uit 3 soort vis die duurzaam gevangen worden uit de Stille Oceaan.

Meer weten over de Acana Classics producten: Acana Classic Red, Acana Wild Coast of Acana Prairie Poultry? Kijk op de Acana Classics pagina of zoek een van de verkooppunten bij jou in de buurt.

Acana Heritage

Met Acana Heritage vieren we onze langdurige inzet voor het maken van Biologically Appropriate™ voedingen. Deze graanvrije hondenvoeding zit vol met vlees, 60% tot 70%, vis en eieren. Bekijk onze 9 verschillende soorten graanvrije hondenvoeding, voor iedere levensfase van jouw hond!

Acana Regionals

Acana Regionals is geïnspireerd door de prairies, de ongerepte wateren en de vruchtbare landerijen in het westen van Canada. De Acana Regionals lijn bevat het meeste vlees van als onze voedingen, 70%! Bekijk ons aanbod.

Acana Singles

De Singles lijn van Acana bestaat uit vier rijk gevulde en voedzame voedingen. De Singles lijn is speciaal ontwikkeld voor honden met gevoelige magen en is voor alle honden rassen en leeftijden geschikt. De Acana Singles bevatten vlees, gras gevoerd lam, eenden, varkensvlees of wild gevangen haring. Daardoor bevatten de Acana Singles veel eiwitten. De toegevoegde verse groenten en fruit, zoals pompoen, appel en peer bevorderen een gezonde spijsvertering en de fysieke conditie van jouw huisdier.

Acana Singles Treats

Naast graanvrije hondenvoeding hebben we ook heerlijke snacks in ons assortiment. De Acana Singles Treats bestaat uit drie producten: free-run duck, grass-fed lamb en yorkshire pork. De Singles Treats zijn gezonde snacks!

Graanvrije hondenvoeding kun je hier kopen!

De graanvrije hondenvoeding producten van Acana zijn op tal van locaties in Nederland en België verkrijgbaar. Kijk eens op onze verkooppunten-pagina voor locaties bij jou in buurt of links naar webshops.