Haal alles uit het leven van je kat

Katten zijn onze beste vrienden en daarom verdienen ze liefde, aandacht en gezonde voeding! De natuurlijke voeding van ACANA is zorgvuldig samengesteld om jouw pluizenbol te voorzien in al zijn natuurlijke behoeften. Want wij willen alleen het allerbeste voor jouw kat!

 

ACANA kattenvoeding draagt bij aan:

  • Een gezonde huid & vacht
  • Sterke spieren & gewrichten
  • Gezonde spijsvertering & immuunsysteem

Ontdek Acana kattenvoeding

MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw kat als jij. Daarom willen we alleen het allerbeste voor jouw huistijger. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke kattenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!

Vind de beste brok voor jouw kat

Acana KattenvoedingAcana Kat:

waar ieder ingrediënt telt

Katten zijn kieskeurige eters! En dat is volkomen begrijpelijk. Jouw kat heeft namelijk speciale voedingsbehoeften die in de natuur zijn ontstaan. De voeding van ACANA is gebaseerd op het dieet van de voorouders van jouw pluizige vriend. Daarom worden de ACANA kattenbrokken bereid met 's werelds beste ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. ACANA kattenvoeding is: rijk aan eiwitten, laag in koolhydraten, boordevol vers en gedroogd vlees en bereid met hoogwaardige ingrediënten.

ACANA kattenvoeding 

PROEF DE VERSCHILLENDE SMAKEN VAN ACANA KAT

Bovendien zijn katten echte fijnproevers. Daarom is onze voeding verkrijgbaar in 7 overheerlijke smaken. Homestead Harvest, Bountiful Catch, Grasslands of toch Wild Prairie: welke voeding vindt jouw kat het lekkerst? Maak nu kans op een van de gratis ACANA proefverpakkingen! Schrijf je in voor de actie en wie weet verras jij je kat binnenkort met onze overheerlijke dierenvoeding!

ACANA kattenvoeding is:
rijk aan eiwitten, laag in koolhydraten en bereid met hoogwaardige ingrediënten.

Doe mee en win

Laat jouw gegevens achter en maak kans op een van de 1.000 proefverpakkingen van ACANA Kat. Haal alles uit het leven van jouw kat.

{{ errors.first("field_124") }}
{{ errors.first("field_125") }}
{{ errors.first("field_126") }}
{{ errors.first("field_127") }}
{{ errors.first("field_128") }}
{{ errors.first("field_129") }}
{{ errors.first("field_130") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Bekijk hier de actievoorwaarden