Haal alles uit het
leven van je kat!

Katten zijn onze beste vrienden en daarom verdienen ze liefde, aandacht en gezonde voeding! De natuurlijke voeding van ACANA is zorgvuldig samengesteld om jouw pluizenbol te voorzien in al zijn natuurlijke behoeften. Want wij willen alleen het allerbeste voor jouw kat!

 

ACANA kattenvoeding draagt bij aan:

  • Een gezonde huid & vacht
  • Sterke spieren & gewrichten
  • Gezonde spijsvertering & immuunsysteem

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met liefde en aandacht bereid

Wij houden net zoveel van jouw kat als jij. Daarom willen we alleen het allerbeste voor jouw huistijger. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke kattenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!

+65%

Vers, rauw en gedroogd vlees

100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes

100%

Gezond & voedzaam

ACANA kat:
waar ieder ingrediënt telt

Katten zijn kieskeurige eters! En dat is volkomen begrijpelijk. Jouw kat heeft namelijk speciale voedingsbehoeften die in de natuur zijn ontstaan. De voeding van ACANA is gebaseerd op het dieet van de voorouders van jouw pluizige vriend. Daarom worden de ACANA kattenbrokken bereid met 's werelds beste ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. ACANA kattenvoeding is: rijk aan eiwitten, laag in koolhydraten, boordevol vers en gedroogd vlees en bereid met hoogwaardige ingrediënten.

Acana Kattenvoer

 

Proef de verschillende smaken van ACANA kat

Katten zijn kieskeurige eters! En dat is volkomen begrijpelijk. Jouw kat heeft namelijk speciale voedingsbehoeften die in de natuur zijn ontstaan. De voeding van ACANA is gebaseerd op het dieet van de voorouders van jouw pluizige vriend. Bovendien zijn katten echte fijnproevers. Daarom is onze voeding verkrijgbaar in 7 overheerlijke smaken. 

ACANA kat 

Homestead Harvest, Bountiful Catch, Grasslands of toch Wild Prairie: welke voeding vindt jouw kat het lekkerst? Doorloop onze voedingswijzer!


 Vind de beste brok voor jouw kat


{{ errors.first("field_191") }}
{{ errors.first("field_192") }}
{{ errors.first("privacy") }}