WELKE BROK KIES JIJ?

Ontdek de favoriete brok van je viervoeter

Ontdek de favoriete brok van je viervoeter
Met zorg gemaakt
Variatie & smaak
Rijk aan dierlijk eiwit

waar ieder ingrediënt telt

We gaan alleen voor de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft om aan jouw zijde het beste uit zichzelf te halen. Onze voeding voor katten en honden is gemaakt met verse of rauwe, hoogwaardige dierlijke ingrediënten in evenwicht met groenten en fruit om ervoor te zorgen dat jouw huisdier een rijke en gezonde maaltijd krijgt.

Meer lezen

Onze voeding

Natuurlijk wil je de beste voeding van jouw hond of kat. Allerlei synthetische toevoegingen horen niet thuis in hun maaltijd. Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Onze voeding is gebaseerd op een groot aandeel verse dierlijke ingrediënten, waardoor toevoegingen niet of nauwelijks nodig zijn.  

Meer lezen

Duurzame ingrediënten

De bouwstenen van onze bekroonde voeding zijn voor ons heel belangrijk. We maken alleen gebruik van ingrediënten die van hoge kwaliteit zijn. Ze worden duurzaam geteeld door lokale leveranciers die we kennen en iedere dag vers bij ons aangeleverd. De bekroonde keukens staan in het midden van de vruchtbare landbouwgronden en ranchgebieden in Alberta, Canada.

Meer lezen

Zoek een verkooppunt