Waar ieder ingrediënt telt

Ontdek Acana kattenvoeding

Ontdek Acana kattenvoeding
Heerlijke smaken
Vers & gedroogd vlees
Rijk aan dierlijke ingrediënten

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft

 

Met onze voeding geef je jouw geliefde hond of kat voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Onze voeding is gebaseerd op het dieet van hun voorouders en daarom geloven wij dat onze voeding het beste aansluit bij de behoefte van jouw viervoeter. Rijk aan dierlijke, voedzame eiwitten. Dit kan alleen door natuurlijke ingrediënten te gebruiken van hoge kwaliteit, zonder allerlei toevoegingen. 

 

Meer lezen

Onze voeding

 

Natuurlijk wil je de beste voeding van jouw hond of kat. Allerlei synthetische toevoegingen horen niet thuis in hun maaltijd. Wij geloven dat huisdieren dezelfde behoefte hebben als hun voorouders. Onze voeding is gebaseerd op een groot aandeel verse dierlijke ingrediënten, waardoor toevoegingen niet of nauwelijks nodig zijn. 

 

Meer lezen

Duurzame ingrediënten

 

De bouwstenen van onze bekroonde voeding zijn voor ons heel belangrijk. We maken alleen gebruik van ingrediënten die van hoge kwaliteit zijn. Ze worden duurzaam geteeld door lokale leveranciers die we kennen en iedere dag vers bij ons aangeleverd. De bekroonde keukens staan in het midden van de vruchtbare landbouwgronden en ranchgebieden in Alberta, Canada.


Meer lezen

Zoek een verkooppunt