HONDENVOEDING KIEZEN BIJ OVERGEWICHT

Honden met overgewicht hebben een hoger risico op gezondheidsproblemen. Heb je een hond met overgewicht? Dan is het belangrijk om te helpen om het overtollige gewicht te verliezen.

ACANA Light & Fit is een brok die speciaal is ontwikkeld voor honden met overgewicht en veel voedzaam vlees bevat.

Lees Meer


MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw hond als jij. Die liefde proef je terug in onze smakelijke, natuurlijke hondenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!


100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes.


50-75%

Vers en gedroogd vlees.


100%

Gezond & voedzaam.


Gezond afvallen

Overgewicht bij honden kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de hond te veel voeding of snacks binnen krijgt, te weinig beweging krijgt of geen geschikte brok krijgt. Honden die geholpen zijn of al wat ouder zijn, hebben een lager energieverbruik. Deze honden hebben baat bij een speciale brok met een lagere hoeveelheid energie. Deze brokken zijn ook geschikt voor honden die op een gezonde manier moeten afvallen.

 

Ontdek ACANA LIGHT & FIT

 

 

ACANA LIGHT & FIT

Om jouw hond op een gezonde manier te helpen afvallen kun je de brokken van ACANA Light & Fit geven. Deze brokken bevatten veel eiwit, waardoor de spieren van je hond worden behouden tijdens het afvallen. Hoeveel voeding je moet geven, is afhankelijk van het gewicht van je hond. Op de ACANA Light & Fit pagina kun je een voedingscalculator vinden. Deze helpt je om te bepalen hoeveel gram voeding je je hond dagelijks moet geven.

ACANA Light & Fit

 

BEKIJK ACANA Light & Fit

 

OVERSTAPPEN NAAR ACANA

De hondenvoeding van ACANA is rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Dit helpt jouw huisgenoot gezond en gelukkig te blijven.

Met ACANA kies je voor:

  • Een eiwitrijk menu
  • Een ongeëvenaarde smaak
  • Veel vers & gedroogd vlees
  • Koolhydraatarme voeding
  • Voeding gebaseerd op de behoeften van je hond

Wil jij ook overstappen naar de voeding van ACANA? Doorloop dan het stappenplan om soepel over te stappen.

Ik wil overstappen