HONDENVOEDING VOOR OUDERE HONDen

Honden die ouder worden, kunnen te maken krijgen met nierslijtage, een minder efficiënt maag-darmkanaal, gevoelige tanden en een verminderde smaak en reuk. Vanaf een leeftijd van 7 jaar wordt er daarom aangeraden om seniorvoeding te geven. ACANA Senior is volledig afgestemd op de behoeften en wensen van oudere honden.

 De voordelen van de ACANA Senior:

  • Speciaal ontwikkeld voor oudere honden (vanaf 7 jaar)
  • Bereid met veel vlees en vis (65%)
  • Stimuleert de opbouw en onderhoud van spieren
  • Draagt bij aan het behoudt van sterke gewrichten
  • Onweerstaanbaar lekker!

BEKIJK ACANA Senior 

MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw hond als jij. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke hondenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!


100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes.


50-75%

Vers en gedroogd vlees.


100%

Gezond & voedzaam.


Waarom kiezen voor ACANA Senior?

Senior honden hebben meer eiwit nodig dan volwassen honden. Dit komt doordat ze dit eiwit nodig hebben om hun spiermassa te behouden. Om jouw hond gezond en sterk te houden, bevat ACANA Senior meer eiwit en minder vet.

 

Oudere honden zijn vaak minder actief, waardoor ze minder calorieën nodig hebben. Doordat onze brok minder vet bevat, zal jouw hond makkelijker een gezond gewicht blijven behouden.

 

Ook bevat ACANA Senior extra vezels, dit is omdat oudere honden vaker te maken hebben met constipatie. De extra vezels verkleinen de kans op verstopping.

 

ACANA Senior

 

BEKIJK ACANA SENIOR

Overstappen naar ACANA

De hondenvoeding van ACANA is rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Dit helpt jouw huisgenoot gezond en gelukkig te blijven. Wil jij ook overstappen naar de voeding van ACANA? Doorloop dan het stappenplan om soepel over te stappen.

Ik wil overstappen