ACANA Singles
Hypoallergene HONDENVOEDING

Veel honden hebben last van allergieën. Als jouw hond hier ook last van heeft, dan kan je niet alle soorten hondenvoeding geven. Hypoallergene hondenbrokken verlagen de kans op allergische reacties. Alle brokken van ACANA Singles zijn hypoallergeen en daarom zeer geschikt voor honden met allergieën.  

De voordelen van Acana Singles hondenvoeding:

  • Hypoallergeen
  • Graanvrij
  • Bereid met veel vlees (85%)
  • Volledig afgestemd op de gezondheids- en voedingsbehoefte van jouw hond
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen
  • En onweerstaanbaar lekker!

 

VIND DE BESTE BROK VOOR JOUW HOND

MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw hond als jij. Daarom willen we alleen het allerbeste voor jouw viervoeter. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke hondenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!

100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes. 

50-75%

Vers en gedroogd vlees.

100%

Gezond & voedzaam.

 

ACANA SINGLES HYPOALLERGENE HONDENVOEDING

 De beste hondenbrokken zijn rijk aan vlees en bevatten weinig tot geen granen. Acana heeft een breed assortiment aan natuurlijke hondenvoeding. Onze hondenvoeding wordt bereid met grote hoeveelheden spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot, aangevuld met hoogwaardige groenten, fruit en kruiden. Dit uitgebalanceerde dieet is de sleutel voor de maximale gezondheid en vitaliteit van je dier. Weten welke hondenbrok het beste past bij jouw hond? Doorloop dan onze voedingswijzer.


DOORLOOP DE VOEDINGSWIJZER

 

 

ACANA VERKOOPPUNTEN

De natuurlijke hondenvoeding van Acana is eenvoudig online te bestellen en ook in een groot aantal winkels verkrijgbaar. Bekijk de verkooppunten-pagina voor een locatie bij jou in buurt of ontdek de webshops die onze hypoallergene hondenbrokken aanbieden.

 

BEKIJK VERKOOPPUNTEN


 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

{{ errors.first("field_191") }}
{{ errors.first("field_192") }}
{{ errors.first("privacy") }}