Voeding om je snorharen bij af te likken

Heb je je ooit afgevraagd waarom katten zo eigenwijs zijn als het op hun voeding aankomt? Wel, de culinaire meesterbreinen bij ACANA hebben het geheim ontrafeld. En daarom presenteren we met trots ACANA Premium Pâté! Dit is natvoeding waar je kat zijn snorharen bij aflikt! 

Ontdek de smaakrevolutie

Waarom kiezen katten voor ACANA Premium Pâté?

 

onweerstaanbare smaken

100%

graanvrij

85%

dierlijke eiwitten

Rijk aan echt vlees

Bij ACANA weten we dat katten serieuze vleesliefhebbers zijn. Daarom zit onze voeding tjokvol hoogwaardig vlees waar je kat zijn pootjes graag voor uit de mouwen steekt.ACANA blikvoeding

Met ACANA Premium Pâté kies je voor:

  • Natuurlijke voeding vol gezonde voedingsstoffen
  • Zes onweerstaanbare smaken
  • Voeding bereid met 85% vlees
  • Makkelijke verteerbare maaltijden
  • Natvoeding zonder granen en toegevoegde suikers

 

Een gezonde dorstlesser

Katten en water zijn niet altijd de beste maatjes. Katten staan er zelfs om bekend niet altijd genoeg te drinken. Dit kan leiden tot urinewegaandoeningen en andere gezondheidsproblemen. Drinkt jouw kat ook te weinig? Stel je dan voor dat je je kat iets kon geven dat niet alleen zijn dorst lest, maar ook zijn smaakpapillen betoverd. De unieke bouillon in onze natvoeding doet precies dat! Hierdoor is elke hap even sappig en smaakvol als de andere. Welke van de zes smaken kies jij?

Bekijk de onweerstaanbare smaken

 

De kracht van eenvoud

Bij ACANA geloven we in de kracht van eenvoud. Daarom is onze heerlijke Premium Pâté volledig graanvrij en bevat deze geen toegevoegde suikers. Dit betekent dat je kat de smaak van hoogwaardige ingrediënten proeft en geniet van voeding vol essentiële voedingsstoffen.

Onze verkooppunten

 

De beste keuze voor katten

Als je kiest voor onze recepten, dan sta je niet alleen op het punt om je kat te verbluffen met een smaaksensatie, maar geef je ook een maaltijd vol gezonde en essentiële voedingsstoffen. Dit draagt bij aan een kat die van binnen en buiten straalt: sprankelende ogen, een zijdezachte vacht en energie om nog meer kattenkwaad uit te halen.

Welke smaak kies jij?