DE BESTE KATTENVOEDING VOOR OUDERE KATTEN

De beste kattenvoeding voor oudere katten bevat: veel vlees en/of vis, geen graan, weinig vet en draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht en voldoende spieren. Oudere katten hebben vaak minder energie, waardoor ze sneller te maken krijgen met overgewicht. Acana Indoor Entrée is speciaal bereid om oudere katten gezond en vitaal te houden. 

De voordelen van de Acana Indoor Entrée:

  • Speciaal ontwikkeld voor oudere katten;
  • Draagt bij aan een gezond gewicht;
  • Voor het behouden van sterke gewrichten en spieren;
  • Bereid met veel vlees en vis (65%)
  • Onweerstaanbaar lekker!

BEKIJK ACANA INDOOR ENTRÉE

MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw kat als jij. Daarom willen we alleen het allerbeste voor jouw huistijger. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke kattenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!


+65%

Vers, rauw en gedroogd vlees.


100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes.


100%

Gezond & voedzaam.


ACANA INDOOR ENTRÉE

Acana Cat Indoor Entrée kattenvoeding is bereid met hoogwaardige ingrediënten, volledig afgestemd op de wensen van gesteriliseerde, gecastreerde en binnenkatten. Dit recept bevat, onder andere: scharrelkip, kalkoen en konijn. De WholePrey-verhoudingen zorgen ervoor dat jouw kat alle noodzakelijke en natuurlijke voedingsstoffen binnenkrijgt. WholePrey betekent dat er gebruik wordt gemaakt van de diverse soorten dierlijke ingrediënten, zoals: vlees, orgaanvlees, kraakbeen en bot. Kies jij ook voor Acana Indoor Entrée?

ACANA Indoor Entree


BEKIJK DE VERKOOPPUNTEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

{{ errors.first("field_191") }}
{{ errors.first("field_192") }}
{{ errors.first("privacy") }}