Natuurlijke hondenbrokken

Op zoek naar natuurlijke hondenbrokken voor jouw hond(en)? Dan ben je bij Acana aan het juiste adres. Onze hondenbrokken zijn volledig gebaseerd op het natuurlijke dieet van jouw huisdier. Dit zorgt ervoor dat jouw hond de exacte voedingsstoffen krijgt voor de optimale ontwikkeling. Acana, dierenvoeding zoals de natuur bedoeld heeft.

Vind de beste keuze voor jouw hond(en)

De 5 regels uit de natuur

  1. Rijk aan vlees en dierlijk eiwit
  2. Meer vlees en vis
  3. Voeding van diverse soorten vlees
  4. Whole Prey verhoudingen
  5. Beperkt aandeel koolhydraten

Wat zijn Whole Prey verhoudingen?

In de natuur halen, roofdieren haar voedingsbenodigdheden uit alle delen van haar prooi. Spiervlees, orgaanvlees, kraakbeen en eetbaar bot, bevatten elk haar eigen voedingsstoffen die de gezondheid van honden bevordert. Alle hondenbrokken van Acana worden op basis van dit Whole Prey principe samengesteld. Hierdoor zijn extra voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen, niet nodig en zijn Acana hondenbrokken natuurlijk, lekker en gezond!

Welke natuurlijke hondenbrokken moet ik kiezen?

Acana hondenbrokken zijn er in een grote variëteit aan smaken en soorten. Welke brok het beste is voor jouw hond, is afhankelijk van zijn/haar behoeftes. Om de keuze makkelijk te maken, is het nu mogelijk om een keuzehulp te doorlopen. Hierin kom je door een aantal vragen te beantwoorden tot de beste keuze voor jouw huisdier. De Acana belofte Voor het fabriceren en ontwikkelen van onze producten stellen wij zeer hoge normen. Hoger dan de wettelijk bepaalde normen. Deze normen hanteren wij, omdat onze en jouw huisdieren het beste verdienen.

Vind de beste keuze voor jouw hond(en)