.
NIEUWSGIERIG NAAR DE NIEUWE ACANA KATTENVOEDING? DOE MEE EN MAAK KANS OP EEN PROEFVERPAKKING ÓF 1 JAAR LANG GRATIS ACANA KAT! WORD JIJ 1 VAN DE 1.000 WINNAARS?

Ontdek onze nieuwe kattenvoeding 

Katten zijn kieskeurige eters! En dat is volkomen begrijpelijk. Jouw kat heeft namelijk speciale voedingsbehoeften die in de natuur zijn ontstaan. Het zijn immers jagers. Acana kattenvoeding bevat daarom rijke en gevarieerde verse vleessoorten die katten en kittens in hun natuurlijke omgeving zouden tegenkomen en die ze van nature eten. Zo blijft jouw kat tevreden, gezond en sterk.

Bekijk al onze kattenvoeding

 

First feast

Geef jouw kitten een vliegende start met hoogwaardige kittenvoeding. Acana First Feast bevat alles voor een maximale groei en ontwikkeling van jouw kat. Een kat in de groei heeft namelijk andere behoeften als een volwassen kat. 

Acana First Feast

Indoor entrée

Acana Indoor Entrée is speciaal ontwikkeld voor katten met een lagere energiebehoefte. Deze kattenvoeding is daarom bedoeld voor binnenkatten, katten met overgewicht, ouderen katten en gesteriliseerde of gecastreerde katten. Gezonde voeding met een onweerstaanbare smaak.

Indoor Entrée

Homestead harvest

Acana Homestead Harvest zit stampvol vrije uitloop kip, kalkoen en eend. Volledig in Whole Prey verhouding. Orgaanvlees, eetbaar bot en spiervlees zijn hierdoor de hoofdingrediënten in de nieuwe kattenvoeding. Deze ingrediënten bevatten elk haar eigen unieke voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond dieet.

Homestead Harvest 

Bountiful Catch

Is jouw kat een echte visliefhebber? Kies dan voor Acana Bountiful Catch. Het zit boordevol hoogwaardige vis ingrediënten, zoals in het wild gevangen zalm, haring en regenboogforel. Acana: voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

 Acana Bountiful Catch

Veel vers vlees
Heerlijke recepten
Rijk aan eiwitten en smaak

LAAT HIER JOUW KRABBEL ACHTER

Laat hieronder jouw krabbel achter en ontvang 7 gratis tips voor een gezonde kat! Daarnaast maak je automatisch kans op mooie prijzen! Namelijk:

  • 2.000 x probeerverpakking Acana kat!
  • 3 x 1 jaar lang gratis Acana kat!
{{ errors.first("fields[name]") }}
{{ errors.first("fields[last_name] ") }}
{{ errors.first("fields[email]") }}
{{ errors.first("fields[zip]") }}
{{ errors.first("fields[company]") }}
{{ errors.first("fields[country]") }}
{{ errors.first("fields[city]") }}
{{ errors.first("69") }}
{{ errors.first("privacy") }}