de ongeëvenaarde smaak van ACANA

Met de producten van ACANA weet je zeker dat jouw hond heerlijke voeding krijgt die vol zit met eerlijke, hoogwaardige ingrediënten. Laat jouw harige viervoeter kennismaken met de onweerstaanbare maaltijden van ACANA. 

De voordelen van Acana hondenvoeding:

  • Voeding gebaseerd op de natuurlijke behoeften van je hond
  • Heerlijke smaken
  • Veel vers & gedroogd vlees
  • Rijk aan dierlijke ingrediënten
  • Laag in koolhydraten

ONtdek onze hondenbrokken

MET LIEFDE EN AANDACHT BEREID

Wij houden net zoveel van jouw hond als jij. Die liefde proef je terug in onze smakelijke natuurlijke hondenvoeding. Boordevol vers vlees, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten!


100%

Onweerstaanbaar lekkere brokjes.


50-75%

Vers en gedroogd vlees.


100%

Gezond & voedzaam.


HET WHOLE PREY PRINCIPE

Alle voeding van Acana is samengesteld op basis van het Whole Prey principe. Dit principe gaat uit van onze visie 'voeding zoals de natuur het bedoeld heeft'. In de natuur eten honden niet alleen spiervlees, maar ook orgaanvlees, kraakbeen en eetbaar bot. Deze bevatten zelfs essentiële mineralen en vitaminen.

 

Daarom voegen wij in onze recepten naast spiervlees ook orgaanvlees en kraakbeen en eetbaar bot toe. Dit is niet alleen gezond, maar zorgt ook voor een onweerstaanbare smaak!


  • Het spiervlees bevat onder andere vitamine A, B, D en K, koper, chroom, foliumzuur en ijzer.
  • Orgaanvlees bevat naast diverse vitaminen en mineralen ook aminozuren.
  • Kraakbeen en bot zijn zeer rijke bronnen van mineralen, zoals calcium, magnesium, kalium en fosfor.

Bekijk de producten

 

 

WELKE NATUURLIJKE HONDENBROKKEN MOET IK KIEZEN?

De hondenvoeding van ACANA is beschikbaar in diverse smaken en soorten. Welke brok het beste is voor jouw hond, is afhankelijk van zijn of haar behoeften. Om deze keuze te vereenvoudigen kun je onze voedingswijzer doorlopen. Hiermee kom je door een paar vragen te beantwoorden tot de beste keuze voor jouw trouwe hond.


Doorloop de voedingswijzer

OVERSTAPPEN NAAR ACANA

De hondenvoeding van ACANA is rijk aan dierlijke en voedzame eiwitten. Dit helpt jouw huisgenoot gezond en gelukkig te blijven. Wil jij ook overstappen naar de voeding van ACANA? Doorloop dan het stappenplan om eenvoudig over te stappen.

IK WIL OVERSTAPPEN