Regionale ingrediënten

Tegenwoordig is het extra belangrijk om te weten wie het voedsel maakt en waar de ingrediënten vandaan komen. Daarom is het goed om te weten dat Acana alleen met leveranciers samenwerkt die ze kennen en vertrouwen. Wij halen onze producten daar waar wij ook onze inspiratie vandaan halen: van de boerderijen, de vruchtbare prairies en de koude meren van West-Canada. 

Onze producten hebben een ongeëvenaarde variatie van verse regionale ingrediënten die het natuurlijke voedingspatroon van uw huisdier weerspiegelen. Onze producten zijn rijk aan essentiële voedingsstoffen in de meest natuurlijke en verse vorm.

Van vrije uitloop-gevogelte, nesteieren, vlees van op boerderijen gefokte dieren en in het wild gevangen zoet- en zoutwater vis tot zongerijpte groenten en fruit: onze verse ingrediënten worden lokaal geteeld, vrijgegeven voor menselijke consumptie en zonder conserveringsmiddelen, vers en boordevol gezondheid aangeleverd bij onze keukens.

Onze bekroonde NorthStar-keukens zijn uitgerust met hypermoderne technologie voor de verwerking van verse voedingsmiddelen. De keukens bevinden zich in het dynamische hart van de agrarische gemeenschap van Alberta, zodat we toegang hebben tot gespecialiseerde boeren met wie we samenwerken aan het realiseren van onze missie voor verse regionale ingrediënten.

INGREDIËNTEN WAAR WE DOL OP ZIJN. MENSEN OP WIE WE VERTROUWEN.

We vertellen je graag waar de ingrediënten vandaan komen en wie onze leveranciers zijn:

Misschien heeft je kat wel een allergie voor kip. Of gaat jouw hond niet goed op rood vlees. Met onze voedingswijzer kun je aangeven wat de behoeften van je huisdier zijn en zo een passend recept vinden.

Vul de voedingswijzer in