In het wild en duurzaam gevangen vis

De ongerepte wateren van Canada staan bekend om hun duurzame diversiteit aan wilde vis. De verse vis van Acana kan door geen enkele andere producent van dierenvoeding worden geëvenaard, dit komt door onze rijke maritieme traditie.

Onze zeevis wordt duurzaam en in het wild gevangen in de Stille Oceaan nabij het noorden van Vancouver Island. De zoetwatervis is weer afkomstig uit de koude meren in het noorden van Canada. 

Verse wilde zeevis

De zeevis wordt in het wild en duurzaam gevangen vlak voor de kust in het noorden van Vancouver Island door plaatselijke vissers als Leo. Alle vis wordt razendsnel en vers aangeleverd bij onze keukens, zo koud als het water waar ze vandaan komen.

Onze Atlantische haring, pijltandheilbot, redstripe rockfish, Chileense pelser en zilverheek uit de ongerepte Pacifische wateren zitten boordevol voedzame eiwitten, selenium en vitamine B12.

Verse zoetwatervis

Onze inheemse zoetwatervis, waaronder snoek, snoekbaars, Amerikaanse gele baars en marene, wordt vers aangeleverd vanuit de koude noordelijke meren van Alberta en Saskatchewan.

Deze zoetwatervissen, die duurzaam en in het wild worden gevangen door plaatselijke vissers zoals Brian van Freshwater Fish Company of Canada, worden binnen twee dagen na vangst bij ons aangeleverd. De zoetwatervis bevat geen conserveringsmiddelen en zit boordevol natuurlijke, verse voedingsstoffen.

INGREDIËNTEN WAAR WE DOL OP ZIJN. MENSEN OP WIE WE VERTROUWEN.