Lokaal geteelde planten en kruiden

Alle planten en kruiden in de producten van Acana zijn van Noord-Amerikaanse afkomst en worden speciaal in British Columbia en Saskatchewan geteeld door mensen die we kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake. De planten en kruiden en worden vers of zongedroogd aangeleverd.

Omdat de natuur zelf de grootste geneeskracht heeft, geven honden en katten nog steeds instinctief de voorkeur aan kruiden en planten die hun gezondheid bevorderen. Dat is ook de reden waarom de planten en kruiden in de Acana producten zo goed passen bij het natuurlijke voedingspatroon. De kruiden en planten ondersteunen een gezonde spijsvertering en zijn de bouw- en hulpstoffen om organen en weefsel te ondersteunen. Tenslotte voeren de kruiden en planten gifstoffen af uit het lichaam het reinigen van de lever en stimuleren ze diverse andere fysiologische processen.

De kruiden en planten zijn speciaal lokaal geteeld in British Columbia en Saskatchewan door mensen die we kennen en vertrouwen, zoals Herbert van Cultis Lake. Alle planten en kruiden in Acana zijn van vertrouwde Noord-Amerikaanse afkomst, en dat kunnen niet veel andere producenten van diervoeding ons nazeggen!

INGREDIËNTEN WAAR WE DOL OP ZIJN. MENSEN OP WIE WE VERTROUWEN.