ROOD VLEES

Onze Black Angus runderen, scharrelbizons, Alberta-lammeren en -varkens worden op lokale boerderijen midden in het Canadese boerenland geteeld door mensen die we kennen en vertrouwen. Zij leven hier in de frisse lucht, krijgen schoon water en natuurlijke granen van de prairie.

Het rood vlees dat bij ons aangeleverd wordt is vers en zonder conserveringsmiddelen en is daarmee erg goed voor de gezondheid van honden en katten. De honden en katten zijn bovendien dol op rijke smaak van ons vlees.

BLACK ANGUS-RUND

Ons Angus-rund wordt geteeld door plaatselijke boeren, zoals Bern en Kirsten van Spring Creek Ranch. Ons Alberta-rund wordt in het hart van het Canadese boerenland op natuurlijke wijze geteeld; er komen geen hormonen of antibiotica aan te pas. Zodra het vlees vrijgegeven wordt voor menselijk consumptie wordt het vlees vers en zonder conserveringsmiddelen bij ons aangeleverd, boordevol smaak en voedingsstoffen.


SCHARRELBIZON

Ook op de Canadian Rangeland Bison worden onze runderen op natuurlijke wijze geteeld. De plaatselijke veeboeren Katelyn en Roger kennen wij erg goed en hebben vertrouwen in hun manier van teling: zonder toegevoegde hormonen of antibiotica.  Ons Alberta-bizonvlees is goedgekeurd voor menselijke consumptie en wordt vers aangeleverd, dus zonder conserveringsmiddelen en vol met voedingsstoffen en smaak.


Vers en zonder conserveringsmiddelen aangeleverd.

LAM

Ook ons lam wordt net als de runderen en de bizons op natuurlijke wijze geteeld. Plaatselijke boeren zoals Vicky en Shayne Horn van Tangle Ridge Ranch telen onze lammeren op natuurlijke wijze, zonder hormonen of antibiotica. Het vlees wordt vers en zonder conserveringsmiddelen bij onze keukens aangeleverd, vol natuurlijke smaak en gezonde voedingsstoffen.

VARKEN

Veeboeren als Dan en Victor van Majeau AG Enterprises midden in het prairielandschap van Alberta kennen wij al jaren. Zij telen op ee natuurlijke en diervriendelijke manier onze varkens, zonder hormen of antibiotica. Ons varkensvlees is goedgekeurd voor menselijke consumptie en wordt dagelijks vers aangeleverd, boordevol natuurlijke voedingsstoffen en met een rijke smaak.

INGREDIËNTEN WAAR WE DOL OP ZIJN. MENSEN OP WIE WE VERTROUWEN.