Wij willen u erop wijzen dat wij geen importeur of fabrikant zijn van Acana. Wilt u contact hebben met de leverancier dan verwijzen wij u graag door naar:

Champion Petfoods Benelux
Hongkongstraat 25
3047 BR | Rotterdam
T: +31(0)10- 3107920
F: +31(0)10- 3107929

OVER ACANA

Bij ACANA, is de missie duidelijk en krachtig, ze bereiden uitsluitend Biologically AppropriateTM honden en kattenvoeding van verse regionale ingrediënten.

Dit in tegenstelling tot de multinationals of marketing bedrijven die wel diervoeding verkopen, maar zelf geen voeders voor huisdieren produceren. Acana onderscheidt zich, als specialistische bereider van voedsel voor uw huisdieren, met een unieke focus op kwaliteit, een traditie van meer dan een kwart eeuw. Ieder Acana brokje waar ook ter wereld verkocht, is ter aller tijden bereid in onze gecertificeerde keukens in Morinville, Alberta Canada.

De filosofie van Acana, Biologically AppropriateTM, vertegenwoordigt een nieuwe klasse in diervoeding, bedoeld om honden en katten op basis van hun natuurlijke evolutionaire aanpassing met een op vlees, -en vis eiwit gebaseerde voedingen te voeden.

INGREDIËNTEN

De ingrediënten in Acana zijn anders. Ze kopen geen uit bulk verwerkte grondstoffen of ingrediënten zoals deze in conventionele voeders voor huisdieren gevonden worden. In plaats daarvan richten ze zich op ingrediënten die duurzaam binnen de diverse regio zijn gefokt en/of gevangen door mensen die we kennen en vertrouwen, gekeurd ‘geschikt voor menselijke consumptie “, en vervolgens iedere dag vers aangeleverd.

Acana onderscheidt zich nog het meeste van de marketeers en multinationals in ware passie, voor het maken van Biologically AppropriateTM voedsel, die de levens van honden, katten en hun menselijke metgezellen over de hele wereld verbeterd.

WELZIJN & GEMOEDSRUST

ACANA is een authentieke diervoedsel fabrikant met een internationale reputatie van vertrouwen. Zij richten zich op ingrediënten die duurzaam zijn gefokt of gevangen binnen onze regio door mensen die ze kennen en vertrouwen. Zij produceren alle diervoeding zelf in hun bekroonde fabriek in Alberta, Canada.

WETTEN DER NATUUR

Honden en katten zijn geevolueerd als jagers,door de fysieke structuur van hun tanden, kiezen, kaken en spijsverteringskanaal kunnen we honden en katten classificeren als carnivoren welke het beste gedijen op een voeding van vlees en vis aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

NATUUR REGELS

EEN DIVERSITEIT VAN REGIONAAL VERS VLEES EN VERSE VIS

Overeenkomend met de diversiteit van de natuurlijke voeding. Acana Regionals zijn samengesteld uit een ONOVERTROFFEN VARIETEIT van VERSE LOKALE VLEES/VIS INGREDIENTEN waaronder scharrel kip, eend, hele scharreleieren, zoet -en zeewatervis, bizon, rund -en lamsvlees.

RIJK AAN VLEES, VIS EN DIERLIJKE EIWITTEN

Honden en katten zijn geëvolueerd voor een voeding, rijk aan vlees/vis ( dierlijke eiwitten). Samengesteld uit een minimum van 60% gevogelte, vlees en vis, hierdoor is er een aanzienlijk hoger percentage aan dierlijk eiwit in de voeding dan in conventionele droge honden -en kattenvoeders.

BEPERKT KOOLHYDRATEN

Honden en katten hebben absoluut GEEN koolhydraten nodig, hun natuurlijke dieet bevat weinig of geen koolhydraten. Daarom bevatten Acana brokken ongeveer DE HELFT VAN DE KOOLHYDRATEN dan de BEKENDE – ‘super premium’ of ‘holistische’ – honden -en kattenvoeders.

EEN DIVERSITEIT VAN GROENTEN EN FRUIT

In plaats van hoog-glycemische granen (zoals rijst, tarwe en maïs) die de bloedsuikerspiegel fors beïnvloeden , bevatten Acana brokken groenten en fruit van lokale boerderijen en uit lokale boomgaarden die beperkte koolhydraten leveren. Dit terwijl Acana Regionals de gezonde vitaminen, mineralen en fytochemicaliën in natuurlijke vorm bevatten.

PLANTAARDIGE TOEVOEGINGEN VERSTERKEN LICHAAM EN GEEST

Plantaardige toevoegingen verbeteren de stofwisseling, versterken de organen, en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van gifstoffen te ontdoen. Plantaardige toevoegingen voorzien in de natuurlijke behoefte van hond en kat naar grassen en onkruiden.