HONDEN- & KATTENVOEDING VAN VERSE REGIONALE INGEDIËNTEN


OVER ORIJEN

WHOLE PREY – Begin 2013 introduceerd(e)  vernieuwde ORIJEN WHOLE PREY. Nieuwe ORIJEN WHOLE PREY gaat de bestaande ORIJEN vervangen, de belangrijkste verschillen tussen ORIJEN en ORIJEN WHOLE PREY zijn:

Een grotere verschiedenheid en variatie van VERSE ingrediënten.Het gebruik van VERS orgaanvlees ingrediënten zoals kippen hartjes, kippenlever, lamslever, groene pens.Het gebruik van eetbaar bot, kippenkraakbeen en beendermerg.

VOEDING ZOALS MOEDER NATUUR HET BEDOELD HEEFT!

Terwijl mensen vaak menselijke eigenschappen toekennen aan hun honden en katten, is dit de verkeerde aanpak als het gaat om de voeding. Ondanks een moderne levensstijl, laten de anatomische kenmerken van honden en katten zien dat zij behoefte hebben aan een voeding uitsluitend op basis van (VERS) vlees en (VERSE) vis. Daarom is Orijen Biologically AppropriateTM bereid met ingrediënten voor 80% afkomstig van vlees en vis, en 20% groenten, fruit en kruiden en 0% granen, aardappel, bietenpulp of andere onnodige balast stoffen.

Net als ORIJEN is ORIJEN WHOLE PREY volledig volgens de BIOLOGICALLY APPROPRIATETM filosofie bereid, deze filosofie is:

Honden en katten zijn geëvolueerd als jagers – de specifieke structuur van hun tanden, kaken en spijsvertering systeem classificeert ze wetenschappelijk als carnivoren, ontwikkeld om te leven bijna uitsluitend op een voeding op basis van vlees en vis.

DE BIOLOGICALLY APPROPRIATETM FILOSOFIE IS DUIDELIJK: BEREID EEN VOEDING RIJK EN GEVARIEERD AAN VLEES EN VIS, GELIJK AAN WAT EEN HOND OF KAT IN DE NATUUR ZOU ETEN EN WAARVOOR ZIJ ZIJN GEEVOLUEËRD.

Biologically AppropriateTM voedsel wordt bereid met grote hoeveelheden en variaties van ingrediënten zoals moedernatuur het voor honden en katten bedoeld heeft, inclusief nutritioneel hoogwaardige lever, pens en kraakbeen, en zonder hoog glychemische granen en plantaardige eiwitten (aardappel) welke nauwelijks voorkomen in de natuurlijke voeding.

FREEZE DRIED

VRIESDROGEN WORDT ALLANG BESCHOUWD ALS DE GOUDEN STANDAARD VOOR HET BEWAREN VAN VOEDSEL EN ONZE FREEZE DRIED KEUKENS ZIJN DE MEEST GEAVANCEERDE IN HUN SOORT IN HEEL CANADA.

Biologically Appropriatetm Orijen Whole Prey – Freeze dried – foods worden bereid zonder verhitting en behouden daardoor alle natuurlijke voedingsstoffen zoals aanwezig in onze authentieke ingrediënten.

De bereiding start door de ingrediënten kortstondig bij lage temperatuur te bevriezen zodat alle voedingstoffen worden “opgesloten”. Vervolgens wordt bij extreem lage temperaturen (-50C) in speciale drukkamers in het 18 uur durende vriesdroog proces het bevroren water onder hogedruk als damp (H2O) uit de ingredienten verwijderd. Wat betekend dat het enige wat de grondstoffen verlaat H2O is en alle belangrijke voedingsstoffen behouden blijven, EXACT ZOALS HET ZOU MOETEN ZIJN!

ORIJEN WHOLE PREY FREEZE DRIED past volledig in het BAFRINO mandaat BA – Biologically Appropriated FRI – Fresh Regional Ingrediënts en NO – Never Outsourced.

Dit alles betekend dat in ORIJEN’s freeze dried foods and treats ALLE van oorsprong in de ingredienten aanwezige voedingsstoffen blijven behouden, wat zorgt voor een smaakbelevenis waarvan u versteld zult staan!

MOEDER NATUUR HEEFT HAAR GOEDKEURING REEDS GEGEVEN, LEES ONZE INGREDIENTEN EN U ZULT UW GOEDKEURING OOK KUNNEN GEVEN!