EEN RIJKE MAALTIJD VOOR ELKE HOND OF KAT

We gaan alleen voor de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft. Onze recepten zijn daarom:

  • Vol van smaak 
  • Rijkelijk gevuld met gezonde ingrediënten zoals: vers vlees, vis, ei en groenten.
  • En 100% van natuurlijke oorsprong

Benieuwd naar het beste recept voor jouw huisdier? Vraag het aan een specialist bij jou in de buurt of lees verder op deze pagina.

Vind een verkooppunt in de buurt 

 

Onze recepten

We bieden voor iedere hond of kat een passend recept. Van schattige kittens tot de trouwe, ouwe lobbes en alles daar tussenin. Ontdek alle recepten voor hond en kat:

WAAROM WE ZO TROTS ZIJN OP ONZE VOEDING?

Dit is niet voor niets. We kiezen alleen de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft. Doordat onze brokken volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw huisdier, draagt het bij aan een glanzende vacht, sterke spieren en een gezond lichaam.

Wil je weten welk recept het beste past bij jouw huisdier? Bekijk dan eens onze voedingswijzer. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of advies vragen bij een specialist bij jou in de buurt.

VIND EEN VERKOOPPUNT

 

ACANA Ingrediënten

 

GA JIJ OOK OVERSTAPPEN NAAR ACANA? 

Houd er dan rekening mee dat ACANA premium voeding is. Dit betekent dat jouw huisdier voortaan maaltijden krijgt die rijk zijn aan dierlijke en voedzame eiwitten. Voor dieren die hier nog niet aan gewend aan zijn is dat even wennen. Dit doe je door een aantal simpele stappen te volgen. Lees onze tips!

IK GA OVERSTAPPEN

 

VRAGEN OF OP ZOEK NAAR ADVIES?

Heb jij vragen over onze voeding of wil je graag geadviseerd worden door onze specialisten? Wij zijn overtuigd dat we samen de beste keuze voor jouw hond kunnen maken.

NEEM CONTACT OP