Een RIJKE MAALTIJD voor elke hond of kat

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze voeding. Onze brokken zijn namelijk:

  • Rijk aan smaak 
  • Rijkelijk gevuld met gezonde ingrediënten, zoals: vers vlees, vis, ei en groenten.
  • En 100% van natuurlijke oorsprong!

Jouw huisdier verdient ook een rijke, gezonde maaltijd. Vind een verkooppunt in jouw buurt of lees verder voor meer informatie.

Vind een verkooppunt in de buurt

 Welke smaak kies jij?

We bieden voor iedere hond of kat een passend recept. Van schattige kittens tot de trouwe, ouwe lobbes en alles daar tussenin. Wil je weten welke smaak het beste bij jouw hond of kat past? Doorloop dan de voedingswijzer.

Doorloop de voedingswijzer

Waarom we zo trots zijn op onze voeding?

Dit is niet voor niets. We kiezen alleen de allerbeste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier alles krijgt wat ze nodig heeft. Doordat onze brokken volledig zijn afgestemd op de behoeften van jouw huisdier, draagt het bij aan een glanzende vacht, sterke spieren en een gezond lichaam.

Wil je weten welk recept het beste past bij jouw huisdier? Bekijk dan eens onze voedingswijzer. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen of advies vragen bij een specialist bij jou in de buurt.

VIND EEN VERKOOPPUNT

 

De voordelen van ACANA

 


Ga jij ook overstappen naar ACANA? 

Houd er dan rekening mee dat ACANA honden- en kattenvoeding een premium brok is.  Dit betekent dat jouw huisdier voortaan maaltijden krijgt die rijk zijn aan dierlijke en voedzame eiwitten. Dieren die hier nog niet aan gewend aan zijn, zullen hier even aan moeten wennen. Dit doe je door een aantal simpele stappen te volgen. 

IK ga OVERSTAPPEN

Vragen of op zoek naar advies?

Heb jij vragen over onze voeding of wil je graag geadviseerd worden door onze specialisten? Wij zijn overtuigd dat we samen de beste keuze voor jouw hond kunnen maken. 

Neem contact op