Ontdek onze nieuwe kattenvoeding 

Katten zijn kieskeurige eters! En dat is volkomen begrijpelijk. Jouw kat heeft namelijk speciale voedingsbehoeften die in de natuur zijn ontstaan. Het zijn immers jagers. Acana kattenvoeding bevat daarom rijke en gevarieerde verse vleessoorten die katten en kittens in hun natuurlijke omgeving zouden tegenkomen en die ze van nature eten. Zo blijft jouw kat tevreden, gezond en sterk.

Bekijk al onze kattenvoeding


 

First feast

Geef jouw kitten een vliegende start met hoogwaardige kittenvoeding. Acana First Feast bevat alles voor een maximale groei en ontwikkeling van jouw kat. Een kat in de groei heeft namelijk andere behoeften als een volwassen kat. 

Acana First Feast

Indoor entrée

Acana Indoor Entrée is speciaal ontwikkeld voor katten met een lagere energiebehoefte. Deze kattenvoeding is daarom bedoeld voor binnenkatten, katten met overgewicht, ouderen katten en gesteriliseerde of gecastreerde katten. Gezonde voeding met een onweerstaanbare smaak.

Indoor Entrée

Homestead harvest

Acana Homestead Harvest zit stampvol vrije uitloop kip, kalkoen en eend. Volledig in Whole Prey verhouding. Orgaanvlees, eetbaar bot en spiervlees zijn hierdoor de hoofdingrediënten in de nieuwe kattenvoeding. Deze ingrediënten bevatten elk haar eigen unieke voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond dieet en immuunsysteem. 

Homestead Harvest 

Bountiful Catch

Is jouw kat een echte visliefhebber? Kies dan voor Acana Bountiful Catch. Het zit boordevol hoogwaardige vis ingrediënten, zoals in het wild gevangen zalm, haring en regenboogforel. Voor een gezonde huid & vacht door de omega 3 en 6 vetzuren.

 Acana Bountiful Catch

 

of bekijk de graanvrije kattenvoeding van Acana!

Probeer nu gratis!

 Koop een 340 gram verpakking Acana kattenvoeding, lever je aankoopbewijs in en krijg het volledige aankoopbedrag terug. Zo kun je gratis proberen over acana bij jouw kat in de smaak valt!
meer informatie