Overstappen naar Acana

Met de voeding van Acana geef je jouw huisdier een maaltijd zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat betekent dat jouw huisdier brokken krijgt die rijk zijn aan dierlijke en voedzame eiwitten. Zo blijft jouw huisgenoot gezond en gelukkig.

Wil jij overstappen naar de voeding van Acana? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment of vul de voedingswijzer in.

 

Bekijk ons assortiment

Hoe stap je over naar Acana voeding?

De beste manier om jouw hond of kat te laten wennen aan nieuwe voeding is om dit in stappen te doen. Honden en katten hebben een gevoelige maag en darmen waardoor abrupt veranderen van dieet gezondheidsproblemen veroorzaken. Vooral als jouw huisdier al jaren dezelfde voeding krijgt.

Om je viervoeter te laten wennen aan zijn nieuwe Acana maaltijd geef je haar de eerste dagen nog zeker 75% van de voeding die je huisdier gewend is. Meng de rest met 25% van de nieuwe Acana voeding. Na een paar dagen verander je de percentages naar 50% en vervolgens 75% van de nieuwe voeding van Acana. Na ongeveer één week is jouw huisdier volledig gewend geraakt aan zijn nieuwe maaltijd.

 

Voor welke Acana Voeding ga jij?

Ben je er nog niet helemaal uit welke voeding van Acana het beste past bij je huisdier? Vul dan onze voedingswijzer in of stel je vraag direct aan ons door het contactformulier in te vullen. We helpen je graag bij het vinden van de ideale maaltijd voor jouw huisdier!

Vul de voedingswijzer in Contact opnemen