Zonder problemen overstappen naar ACANA

Met de voeding van ACANA geef je jouw hond een maaltijd zoals de natuur het bedoeld heeft. Dat betekent dat jouw hond brokken krijgt die rijk zijn aan dierlijke en voedzame eiwitten. Zo helpen wij jouw huisgenoot gezond en gelukkig te blijven.

Wil jij ook overstappen naar de voeding van ACANA? Lees dan verder en doorloop het stappenplan om soepel over te stappen.

Ik wil overstappen

Met ACANA zeg je ja tegen:

100%

Voedzame voeding.

 

Tot 75%

Hoogwaardige dierlijke ingrediënten.

100%

Natuurlijke voeding.

HOE STAP JE OVER NAAR ACANA VOEDING?

De beste manier om over te stappen naar nieuwe voeding is door jouw hond geleidelijk te laten wennen aan de nieuwe brokken. De voeding van ACANA zit boordevol voedzame eiwitten van hoge kwaliteit. Dieren die hier nog niet aan gewend zijn, kunnen bij een abrupte verandering in het eetpatroon maag- of darmproblemen ondervinden. Dit is eenvoudig te voorkomen door de volgende stappen te doorlopen.

Stap 1:
Om je viervoeter te laten wennen aan zijn nieuwe ACANA maaltijd geef je haar de eerste dagen 75% van de voeding die je huisdier gewend is en 25% van de nieuwe ACANA voeding.

Stap 2:
Na 3/4 dagen verhoog je het percentage nieuwe voeding naar 50%. 

Stap 3:
Na ongeveer 6/7 dagen verhoog je het percentage nieuwe voeding naar 75% en vul je het overige deel aan met de oude voeding. 

Stap 4:
Na ongeveer 10 dagen is jouw huisdier volledig gewend geraakt aan zijn nieuwe maaltijd en kun je jouw huisdier voor 100% voeden met de brokken van ACANA.

Overstappen naar ACANA

Welke voeding past het beste bij jouw hond?

Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale maaltijd voor jouw huisdier! Ben je er nog niet helemaal uit welke voeding van ACANA het beste past bij jouw hond? Vul dan onze voedingswijzer in of stel je vraag direct aan ons door het contactformulier in te vullen.

Doorloop de voedingswijzer